Noi suntem CEGIM

Suntem o fabrică de mobilă cu tradiție și vechime în domeniu de peste 27 de ani.
Producem mobilă trainică pentru clienți din România și de peste hotare.
Suntem pasionați de ceea ce facem și dorim să oferim întodeauna cele mai bune produse.

De ce să alegi CEGIM?

Fabrica CEGIM este amplasată la 8 km de Râmnicu Vâlcea, pe malul drept al Oltului, în Comuna Bujoreni, Sat Olteni și este amenajată pe un teren de aproximativ 20.000 mp. Dispunem de trei hale de producție ce totalizează 1.210 mp, dotate cu utilaje performante, fabricate în Italia, atât pentru prelucrarea elementelor de lemn masiv, cât și a PAL-ului melaminat. Materiile prime și produsele finite sunt depozitate în trei depozite bine izolate, construcție metalică de 850 mp.

Producem, în principal, scaune și mese din lemn masiv de fag, dar și mobilier din PAL, atât pentru proiecte ample (restaurante, săli de festivități, hoteluri, pensiuni, școli, gradinițe), cât și pentru distribuitorii noștri care au magazine răspândite în toată țara și în mediul on-line. Toate accesoriile sunt din import.

Din februarie 2007 CEGIM a implementat pentru produsele sale Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2008 (SR EN ISO 9001:2008).

Ambiția, seriozitatea și hotărârea de a nu face rabat de la calitate ne definesc și sunt ingredientele succesului nostru.
Producător Mobilier
Horeca din 1993
Mobilier apreciat
în 9 țări
Peste 324.072
de exemplare vândute
49 de angajați
28 ani experiență
Mobilier trainic
Made in Romania