OUG 34/2014 ARTICOLUL 18

Termenul de livrare a comenzilor este de 3 – 20 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii si va fi comunicat telefonic, in procesul de confirmare.

Taxa de livrare este stabilita in functie de cantitatea comandata si locatia care pot fi validate prin apelul telefonic de confirmare a comenzii.

Livrarea se va face de catre un curier autorizat.

Scaunehoreca.ro nu raspunde de eventualele intarzieri cauzate de evenimente, cazuri de forta majora, conditii meteo si alte cauze independente de Scaunehoreca.ro

Scaunehoreca.ro se angajeaza ca produsele aflate in procesul de livrare sa fie conforme legislatiei de transport si a conditiilor cerute de furnizorul de servicii de transport, sa fie ambalate corespunzator si corect semnalizate dupa caz.

In cazul comenzilor returnate, taxa de livrare a returului revine in sarcina clientului conform OUG 34/2014.

Scaunehoreca.ro isi rezerva dreptul de a refuza primirea coletului in cazul in care returul nu este anuntat in prealabil si mijlocul de livrare nu este acceptat de comun acord cu clientul. Pentru evitarea supra taxarii de catre agentii de livrare si a unui proces corect de retur, va recomandam ca in cazul in care doriti sa returnati comanda sa ne contactati prin email la [email protected] sau telefonic la 0720 000 303 si sa confirmati corectitudinea si conditiile expedierii impreuna cu un reprezentant Scaunehoreca.ro.

Livrarea si Returul produselor se va face numai prin furnizorii de servicii de curierat acceptati de noi.